Kindermassagekaarten - Purperhart, Helen, ....- (Utrecht : Ankh-Hermes, 2017)
Masseren is een prettige manier om rust, verbondenheid en veiligheid te creëren, ook kinderen hebben er baat bij. Ga ermee aan de slag met de kaarten van kinderyogadocente Helen Purperhart. Deze originele massageverhaaltjes zijn zowel geschikt voor onderlinge kindermassage (groepsverband) als voor individuele sessies (ouder en kind). Kinderen die liefdevol worden aangeraakt, slapen en leren beter, zijn zich meer bewust van hun lichaam, respecteren eigen grenzen en die van anderen beter, zijn emotioneel sterker en hebben meer weerstand. Bovendien zorgen ze voor veel kinderpret!
Keywords: Yoga : kinderen; Lichaamsbeweging; Kaartspellen; Gezelsschapspellen