Kinderyogakaarten - Purperhart, Helen, ....- (Utrecht : Ankh-Hermes, 2017)
De vrolijk gekleurde kinderyogakaarten van Helen Purperhart, de bekendste kinderyogadocente van Nederland, maken yoga voor kinderen (2-12 jaar) tot een waar feestje. De vrolijk gekleurde kinderyogakaarten van Helen Purperhart maken yoga voor kinderen (2-12 jaar) tot een waar feestje. De oefeningen helpen bij het soepel en sterker maken van het lichaam en zijn niet prestatiegericht. De kinderyogakaarten zijn onderdeel van de unieke lijn kaartensets en een bijbehorend boek over yoga, meditatie en massage die Helen Purperhart ontwikkelde. De kaarten zijn een bron van inspiratie en technieken voor ouders, docenten en coaches. Van de kinderyogakaarten alleen al werden meer dan 10.000 exemplaren verkocht!
Keywords: Yoga : kinderen; Kaartspellen; Gezelschapsspellen