Ademspelkaarten - Purperhart, Helen, ....- (Utrecht : Ankh-Hermes, 2017)
De ademspelkaarten van Helen Purperhart laten kinderen spelenderwijs hun ademhaling onderzoeken, herstellen de energiebalans en vergroten het concentratievermogen. Kinderen onderzoeken spelenderwijs hun ademhaling. Ze ervaren wat gedachten, beweging, aanraking en zintuiglijke prikkels doen met het ritme van de adem, zonder die te sturen of te veranderen. De ademspelletjes zijn leuk om te doen, herstellen de energiebalans en vergroten het concentratievermogen.
Keywords: Yoga : kinderen; Kaartspellen; Gezelschapsspellen