De joyrider - Verhasselt, Sarah, 1988- (Averbode : Averbode, 2021)
(3407) 7. De joyrider – Sarah Verhasselt (avontuur) Hoe het komt dat de dertienjarige Anton een boete van 5000 euro krijgt omdat hij met een oldtimer reed met zijn slapende opa en hoogzwangere mama? Dat vertelt hij graag zelf in een brief naar de koning (met de hoop op kwijtschelding van de boete).
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad