De joyrider /Het geheim van tante Joke - Kamphuis, Martine, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
(3406) 6. Het geheim van tante Joke – Martine Kamphuis (dierenverhaal) Hilde gaat logeren bij haar tante Joke. Die gedraagt zich wel een beetje vreemd. Zou het iets te maken hebben met de muizenbroers die zich in tante Jokes keuken verschuilen?
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad