Miss Oma - Carboneill, Bénédicte, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
7. Miss Oma Bénédicte Carboneill - illustraties: Thierry Christmann Bastiaan en zijn zus Nola hebben hun echte grootouders nooit gekend. Maar voor hen is hun buurvrouw een beetje als hun grootmoeder. Ze noemen haar oma Moena. Met haar verhalen, haar liedjes, haar heerlijke citroencake verwent ze hen als een echte oma. En dan is er in de stad de wedstrijd voor de leukste oma ...
Leesniveau: AVI E5 - AVI 7