Ik ben toch zó boos - Ollivier, Reina, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
Als oma die ochtend komt kijken of Oskar wakker is, vindt ze hem in een vreselijk slecht humeur. Oskar is spinnijdig en hij heeft nergens zin in. Ook niet in ontbijten. Hij is zo boos als... een wild paard. Of nee, zo boos als... een olifant! Gelukkig weet oma raad met die boosheid en kan ze alle dieren op hun eigen manier aanpakken. Tot Oskar zelf begrijpt wat er aan de hand is.
Keywords: Boos zijn