Beleggingsleer. - Van Doorslaer, Jan, ....-; de Ruijter, Siem, ....- (Berchem : De Boeck, 2021)
Beleggingsleer is dé uitgave die een antwoord biedt op al uw beleggingsvragen: de belangrijkste principes van beleggen, de verschillende beurzen, de samenstelling van een beleggingsportefeuille en de verschillende beleggingsproducten.
Bijgewerkt tot 1 januari 2021
Keywords: Aandelen; Beleggen; Beleggingen; Beleggingsproducten; Beurs; Investeringen