De boekhoudpraktijk : geïntegreerde casestudy - de Ruijter, Siem, ....-; Sommen, Bart, ....- (Wommelgem : Van In, 2021)
In De boekhoudpraktijk: geïntegreerde casestudy gaat de student stap voor stap aan de slag met levensechte documenten om een volledig boekhouddossier te verwerken.