Marktonderzoek in rechte lijn. - De Laet, Marc, ....-; Toye, Pol, ....- (Wommelgem : Van In, 2021)
Hoe pakt u als marktonderzoeker, eventmanager of marketeer een marktonderzoek concreet aan? Marktonderzoek in rechte lijn begeleidt u stap voor stap door het volledige onderzoeksproces en bespreekt de technieken van kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Helder en toegankelijk taalgebruik talrijke praktijkvoorbeelden en cases praktijkgerichte oefeningen Een handige leidraad voor alle studenten en marketingpractici bij het ontwerpen, uitvoeren, opvolgen en uitbesteden van marktonderzoek in al zijn facetten.
Keywords: Marktonderzoek