Microsoft 365 introductie : de meest actuele, complete en flexibele leerlijn voor digitale, 21e eeuwse vaardigheden - Timmer-Melis, Anne, ....- (Amsterdam : Boom Beroepsonderwijs, 2020)
Een methode om de apps van Microsoft 365 eigen te maken. Je doet kennis en vaardigheden op voor het efficiënt uitvoeren van taken in de beroepspraktijk of studie.
Keywords: Office 365.