Microsoft 365 introductie : economie & administratie - Timmer-Melis, Anne, ....- (Amsterdam : Boom Beroepsonderwijs, 2020)
Een methode om de apps van Microsoft 365 eigen te maken. Je doet kennis en vaardigheden op voor het efficiënt uitvoeren van taken in de beroepspraktijk of studie.
Keywords: Office 365.