Polaroid - Strubbe, Caroline, ....- (Gent : Academia Press, 2019)
"Binnen afzienbare tijd zal ze door een poort wandelen naar een andere wereld, een poort die zal leiden naar een nieuw begin." Wanneer Stella haar ogen opent, bevindt ze zich in de transitzone van een luchthaven in Kopenhagen. Ze heeft haar man verlaten en is op weg naar haar minnaar, maar dagdroomt voortdurend over haar dochter en haar zieke moeder. is een ontroerend verhaal over de kracht van verwondering, kunst en een complexe moederdochterrelatie.