Pedagogische begeleidingsdienst GO! : basisonderwijs wiskunde - Jacobs, Benjamin, ....- (Brussel : Politeia, 2019)
Bevat: 1: getalbegrip : natuurlijke getallen - 2: optellen en aftrekken : natuurlijke getallen - 3: vermenigvuldigen en delen : natuurlijke getallen - 4: breuken : rationele getallen - 5: kommagetallen : rationale getallen - 6: verhoudingen en procenten : rationale getallen - 7: meetkunde : meten en meetkunde - 8: meten : meten en meetkunde - 9: tabellen en grafieken : meten en meetkunde