De verborgen wereld van Oswald - Jean-Charles, Bertier, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
6. De Verborgen wereld van Oswald Jean-Charles Berthier - illustraties: Hanz Boeykens Op een dag komt er een nieuwe jongen in de klas van Emilie en Noah. Ze kijken er naar uit! Maar als Oswald de klas binnenkomt, draagt hij een - eh - niet zo frisse geur met zich mee. In de klas neemt niemand daarom de moeite om Oswald beter te leren kennen. Maar dan ontdekt Noah hoe dat komt ...
Leesniveau: AVI M6 - AVI 8