Luchtvaart : een inspirerende en praktijkgerichte kennismaking - Verbeeck, Dominique, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Het meest complete handboek over de luchtvaart De luchtvaart staat voor grote uitdagingen. Dit boek neemt je op een toegankelijke en volledige manier mee naar het leven van de professional in de sector. Het vertelt over de geschiedenis van de luchtvaart, laatste nieuwe vliegtuigtypes, wereldwijd geldende luchtvaartreglementeringen, vliegbewegingen in het luchtruim, codetaal in de cockpit, passagiers-, bagage- en vliegtuigafhandeling, universele IATA-boekingscodes, coronapaspoorten, belly en fully cargo, en nog veel meer. Dit boek dient als inspiratie voor studenten toerisme en logistiek management om het luchtvaartbeleid mee uit te tekenen. De reisprofessional zal het ervaren als een frisse onderdompeling zodat de reisbeleving van iedere vliegtuigpassagier nog boeiender wordt.
Keywords: Toerisme ; luchtvaart