Reisprofessional : van reisagent tot travel designer - Siebens, Ivo, ....- (Leuven : Uitgeverij LannooCampus, 2021)
Voor de reisprofessional is het een enorme uitdaging om in een steeds veranderende markt het juiste product aan de juiste reiziger aan te bieden. Dit handboek geeft een toegankelijk en breed overzicht van het werk van de reisprofessional: van reisagent tot travel designer, van doorverkoper tot touroperator. Hoe functioneert de sector? Welke hulpmiddelen kunnen er aangewend worden? Welke samenwerkingen en contracten worden er gesloten? In dit boek kom je alles te weten over hoe de reisprofessional van gisteren, vandaag en morgen zijn werk uitvoert.
Keywords: Reisprofessional