Respond! : je organisatie duurzaam heruitvinden vanuit vertrouwen, verbinding en verantwoordelijkheid - Broeckaert, Roeland, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Zelforganisatie Maak komaf met trage besluitvorming of overbodige vergaderingen. Organiseer leiderschap zonder top-downbetutteling. Heelheid Vermijd faalangst en onzekerheid over frisse ideeën. Schep een veilig leerklimaat waar medewerkers helemaal zichzelf kunnen zijn. Cocreatie Maak van jouw doel een doel voor de wereld. Kies radicaal voor vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbinding. Respond!
Keywords: Duurzaam ondernemen; Ethisch ondernemen; Organisatieleer