De juiste vraag : de kunst van het vragen stellen in coachende gesprekken - Brenninkmeijer, Joris, ....-; Voogd, Mieke, ....- (Amsterdam : Boom, 2020)
Een inspirerend boek voor iedereen die werkt als individuele begeleider, coach , supervisor of loopbaanbegeleider over de kunst van het vragenstellen. Het gaat over de juiste vraag op laten komen en het op het juiste moment stellen ervan. Volleerd ben je nooit op dit onderwerp. Dit boek is opgebouwd uit drie delen met in totaal tien hoofdstukken: 'Bewust vragen stellen', 'Je repertoire uitbouwen' en 'Diepere lagen aanboren'. Tevens zijn er in het boek tien modellen opgenomen ter verdieping van specifieke thema's. Hieraan zijn reflectievragen voor de vragensteller gekoppeld. En het boek is vervolmaakt met een literatuurlijst. Het is een gemakkelijk leesbaar geheel en zeker ook als naslagwerk bedoeld. Het boek is voorzien van een aantal schema's en figuren; lay-out met diverse steunkleuren.
Coaching ; management - Gesprekstechnieken