The offer you can't refuse : wat als klanten meer willen dan een uitstekende service? - Van Bellegehem, Steven, ....- (Leuven : LanooCampus, 2020)
Wat zijn de nieuwe drivers van klantverwachtingen? Aan de hand van drie pijlers neemt de auteur de lezer mee op een bijzondere reis waarbij klantbeleving centraal staat. Aan de hand van zijn jarenlange ervaringen op het gebied van het managen en beheren van klantrelaties, krijgt de lezer de mogelijkheid op basis van de recentste inzichten de ervaringen van zijn eigen klantenkring te optimaliseren. Wat houdt de 'ultieme' klantbeleving in? Hoe kun je de nieuwste technologieën inzetten om de klant op een natuurlijke en vanzelfsprekende wijze aan je product en/of merk te binden? En hoe kan je convenience (gebruiksgemak van je dienst of product) inzetten om de loyaliteit van je klanten naar een hoger niveau te tillen? Deze en vele overige weetjes worden op een toegankelijke wijze aangeboden; het boek is aantrekkelijk geïllustreerd met foto's en afbeeldingen, merendeels in kleur. Met bronverwijzingen in eindnoten. De Vlaamse auteur is op diverse terreinen actief bezig met marketing.