Be 2.0 : turning your business into an eduring great company - Collins, Jim, ....- ([New York] : Penguin Random House, 2020)
Dit boek wordt in bijna alle managementliteratuur aangehaald als de meest grondige, inzichtelijke en vernieuwende studie van de afgelopen decennia.
Keywords: Ondernemen