Iedereen eigenaar : het hoe en waarom van participatief ondernemen - Janssens, Geert, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Medewerkers die met volle overgave de 'extra mijl' willen gaan, alsof ze zelf eigenaar zijn van de zaak: die kan iedereen gebruiken, zeker in turbulente en disruptieve tijden. Maar wat bepaalt of iemand dat gevoel van eigenaarschap ontwikkelt en beleeft? Iedereen eigenaar brengt participatief ondernemen terug tot zijn essentie: een cultuur van samenwerking, organisatorische efficiëntie én resultaatsdeling onder eigenaars.
Keywords: Ondernemen ; participatief ondernemen; Ondernemingen ; innovatie