Discretie : essay over een vergeten deugd. - Venmans, Peter, ....- (Amsterdam : Uitgeverij Atlas Contact, 2019)
Filosofisch onderzoek naar de betekenis, historische ontwikkeling en praktische waarde van discretie, de deugd van terughoudendheid en respect voor de privé-sfeer van anderen.
Keywords: Filosofie