Morgen doe ik het nog beter! : afwisselende werkvormen voor intervisie - Twijnstra, Peta, 1960- (Leeuwarden : Elikser, 2018)
Werkboek voor een methode van wederzijdse advisering tussen collega's, met name in een sociaal-maatschappelijke werkomgeving.
Keywords: Werkmodellen; Werkvormen