Gids voor sociale reglementering in ondernemingen - Verbrugge, Francis, ....- (Mechelen : Wolters Kluwer, 2021)
De 'Gids voor sociale reglementering in ondernemingen' is uitgegroeid tot dé bijbel voor iedere practicus die een sociaal-juridische vraag heeft. Hij is de bondgenoot, zowel van de payroll-administrator, de assistente van de personeelsdirecteur, als van de personeelsdirecteur zelf. Hoe kunnen we dit succes verklaren ? ◾Duidelijk: de auteur geeft een duidelijk antwoord op uw vraag, geen juridische afwegingen en omwentelingen, wel een antwoord waarmee u dadelijk aan de slag kunt. ◾Praktisch: geschreven door een auteur van het sociaal secretariaat Partena, die dagdagelijks met concrete vragen geconfronteerd wordt. De auteur illustreert zijn antwoord met (cijfer)voorbeelden wat het voor eenieder makkelijk begrijpbaar maakt. ◾Volledig: alle sociaal-juridische vragen die u zich als onderneming stelt vinden een antwoord. Dus zowel alles wat uw werknemer aanbelangt (arbeidsovereenkomst, tijdskrediet, SWT, ontslag, etc.) als de verplichtingen van de werkgever in de sociale zekerheid.. ◾Schema's: voor een aantal topics vindt u samenvattende tabellen. Zeer overzichtelijk. Bovendien maken deze het toelichten van soms ingewikkelde topics aan hun medewerkers bijvoorbeeld voor elke professional zeer makkelijk.
Keywords: Sociaal recht