Eerste boomgaard : mijn eerste spellen. ([s.l.] : Haba, 2009)
Het klassieke spel Boomgaard van Haba werd aangepast voor de allerkleinsten: de kinderen moeten gezamenlijk het fruit van de bomen proberen te plukken voordat de raaf de boomgaard bereikt! 1 doos met 1 raaf, 1 fruitmand, 4 groene appels, 4 rode appels, 4 gele peren, 4 blauwe pruimen, 5 parcourskaartjes, 4 bomen, 1 dobbelsteen met kleuren en symbolen, 1 handleiding
Vermelding op doos: doelgroep 2+ 1-4 spelers - EAN: 4010168055244