Jakkiebak! Kippenkak ! (Almere : 999 Games, 2014)
1 doos ( 24 eivormige tegels, 12 achthoekige scharreltegels, 4 houten kippen, 4 houten staartveren, de spelregels) Reeks Jakkie & Bak collectie - vanaf 3 - 5 jaar - EAN: 8717249193401
Klaus Zoch - Voor 4 tot 4 spelers Speelduur: 20 min. Vermelding op doos: doelgroep 4+