De geur van vruchtenmoes - Loncin, Marc, ....- (Averbode : Averbode, 2021)
8. De geur van vruchtenmoes Marc Loncin - illustraties: Christophe Raufflet Florian werkt en woont in een bijzondere dierentuin. Eentje zonder kooien en tralies. De dieren leven er in volle vrijheid. Ze genieten er van heerlijk, afwisselend eten. En van de lekkere vruchtenmoes van Florian! Maar op een dag ...
Leesniveau: AVI E6 - AVI 7