Ik heb een krokodil, echt! - Plat, Anne-Sophie, 1980- (Averbode : Averbode, 2020)
Emiel heeft thuis een krokodil, een echte! Maar niemand wil hem geloven. Dus neemt hij al zijn vriendjes mee naar huis, om te komen kijken...
Keywords: Dieren