Toppling tower : actiespel. (Leuven : Professor Puzzle / Asmodee, 2016)
Jenga - EAN: 5060036537647
Pak om de beurt een blokje uit de toren en plaats deze vervolgens weer bovenop. Het is mogelijk om de toren een keer zo lang te maken. Als de toren blijft staan, is de volgende speler aan de beurt. Valt hij om? Dan heb je verloren! Zorg dat jij de laatste speler bent die de blokjes kan verplaatsen zonder dat de toren omvalt. Heb jij jouw zenuwen het beste onder controle? Dit houten spel is met de hand gemaakt en bestaat uit 54 houten blokjes en een handleiding.