Kroko Loko. (Zaandam : Koninklijke Jumbo, 2018)
1 doos met 4 krokodillen (4 kopstukken, 4 staartstukken, 28 kaartjes met dieren); 1 geïllustreerde dobbelsteen, spelregels Info op doos: vanaf 3 - 5 jaar, twee tot vier spelers, speelduur: 15 minuten -Kroko Loko heeft altijd grote trek. Het maakt hem niet uit wat voor dier het is, als hij maar te eten krijgt. En hoe meer hij eet, hoe langer hij wordt! Jij kunt Kroko Loko voeren door te onthouden waar de juiste dierenkaartjes liggen. Wie maakt de langste krokodil? Met Kroko Loko is een superleuk dierenmemo-spel waarmee jonge kinderen spelenderwijs leren dieren herkennen, samen spelen en onthouden. Inhoud: • 4 krokodillen: 4 kopstukken, 4 staartstukken • 28 dierenkaartjes • 1 grote kroko-dobbelsteen • Spelregels Kroko Loko kan je met 2 tot 4 personen spelen en is geschikt voor spelers vanaf 4 jaar.
Memory spel