Radar : mens & samenleving - editie 2019. (Averbode : Altiora, 2019)
Radar - Pakket 6 thema's - Leerwerkboeken Website Conform de nieuwe eindtermen en het nieuwe leerplan Dit pakket bevat de 6 thematische leerwerkboeken van Radar: Feestzaal (Fiks het feest) - Kerngezond (Blijf in balans) - Outfit (Kleur je kleerkast) - Schermtijd (Laat het klikken) - Spiegelbeeld (Toon wie je echt bent) - Stadsplan (Ontwerp je eigen stad) - Wie ben ik als persoon? Hoe sta ik tegenover anderen? En wat is mijn relatie tot de samenleving? Die vragen stellen leerlingen zich in de 1e graad A-stroom tijdens het vak mens & samenleving. Onze nieuwe methode Radar zet uw lessen mens & samenleving op de kaart.
Doelgroep: ASO 1e middelbaar , 2e middelbaar
Keywords: Cultuurwetenschappen -- Secundair onderwijs