Isaac : natuur, ruimte, techniek : leerwerkboek /. (Brugge : Die Keure, 2020)
Bevat: InSpanning - Wijs me de weg - Life on earth - Planeet vol spanning - Smakelijk! - Water(s)nood - Te land, ter zee en in de lucht.
Isaac-nrt is een methode natuur, ruimte en techniek voor de eerste graad A-stroom van het secundair. De methode is bruikbaar in alle netten en sluit volledig aan bij de nieuwe eindtermen. Met Isaac-nrt verwerven jongeren op een methodische wijze betrouwbare feitelijke kennis over natuurwetenschappen, aardrijkskunde en techniek. Isaac is geschikt voor scholen die aardrijkskunde, natuurwetenschappen en techniek geheel of gedeeltelijk interdisciplinair aanbieden.