De Dierenbrigade - Janssen, Kolet, 1955- (Averbode : Averbode, 2021)
(3410) 10. De dierenbrigade - Kolet Janssen (avontuur) Een gek geluid in het bos is voor Cas, Marilou, Rana en Silas het begin van een eigen club: De  Dierenbrigade. Met de hulp van dierenasiel ‘De vier pootjes' doet de club zijn best om achtergelaten dieren een nieuwe thuis te geven.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad