Wie wil het springpark weg? - Artigue, Julien, 1981- (Averbode : Averbode, 2021)
9. Julien Artigue – Patrick Chenot Op een dag komt er een nieuwe jongen in de klas van Mick, Casper. Zijn ouders openen in de buurt een springpark. De hele zomer lang leeft de klas zich uit op de netten. Maar in de winter sluit het park. Mick en zijn vrienden wachten vol ongeduld op de heropening van het park. Daarvoor hebben Caspers ouders de goedkeuring nodig van de veiligheidsdienst. Maar dan blijkt dat er iemand de netten moedwillig beschadigd heeft ...
Leesniveau: AVI M6 - AVI 8