Het boek voor ontdekkingsreizigers in België - In-'t-Ven, Kristien, ....-; Van Buggenhout, Greetje, ....- (Antwerpen : Luster, 2021)
Na het succes van hun boek 'België voor kinderen en hun baasjes' komen? de enige echte Dingenzoekers met een nieuwe bijbel voor al wie houdt van ontdekkingen in eigen land: Het boek voor ontdekkingsreizigers in België. Hun selectiecriteria zijn dezelfde, maar dit keer presenteren ze al die bijzondere plekken in een 50-tal al even bijzondere lijstjes zoals: de 4 gezelligste kampeerplekken in Vlaamse tuinen 2 adembenemend mooie startplaatsen voor een kanotocht de 6 leukste plekken om je oma mee naartoe te nemen de 6 leukste plekken om je opa mee naartoe te nemen de 2 zotste nachten om nooit te vergeten de 3 coolste plekken voor een weekend in het wild de 5 mooiste plekken voor architectuurfans in Brussel de 3 gezelligste XL vakantiehuizen in Wallonië De nadruk ligt op plekjes in de natuur en op het platteland, al worden ook de leukste steden niet vergeten. De meeste adressen zijn super voor families met kinderen, maar ook zonder een meute absoluut de moeite waard. Alle geselecteerde plekken werden persoonlijk bezocht door de makers Kristien In-‘t-Ven en Greetje Van Buggenhout. Kristien schreef de teksten, Greetje zorgde voor de beelden.
Keywords: Toerisme ; België