Bananagrams : het kruiswoordspel dat je gek maakt! (Almere : 999 Games, 2018)
Voor 1 tot 8 spelers Speelduur: 15 min. Vermelding op label: doelgroep 7 - 99 ; Het spel met letters voor de echte puzzelaar! Vorm een eigen kruiswoordraadsel en raak als eerste je letters kwijt op het moment dat de voorraad leeg is. Ondertussen mag je letters ruilen, maar krijg je er wel meer terug. Ook solitair te spelen. Vanaf 7 jaar 1 - 8 spelers +/- 15 min ; Met behulp van een selectie van 144 plastic lettertegels vorm je tegelijk met de andere spelers een eigen 'kruiswoordraadsel'. Als je al je letters hebt gebruikt, nemen alle spelers een nieuwe steen uit de voorraad. Ook kun je letters ruilen, maar dan krijg je wel meer letters dan je inlevert. Als alle stenen uit de voorraad verdwenen zijn, wint de speler die als eerste alle tegels uit zijn eigen voorraad kwijt is. De spelregels bevatten verschillende varianten. Zo vind je een variant om het spel op reis te spelen en het is ook solitair te spelen. Inhoud: 144 tegels