Ervaar het maar met... praktische vaardigheden - Koeleman, Thyra, ....- (Brummen : Ervaar het maar, 2019)
Een praktisch boek met een methodische opbouw, boordevol ideeën en activiteiten rondom tuinieren, koken en huishoudelijke vaardigheden. Voor mensen met een verstandelijke beperking, een ernistige meervoudige beperking of hen die moeite hebben met de zintuiglijke prikkelverwerking.
Keywords: Vaardigheden ; verstandelijke beperking