Ervaar het maar met... knutselen. - Koeleman, Thyra, ....- ([Brummen] : Ervaar het maar, 2021)
Een knutselboek met een methodische opbouw, boordevol ideeën en activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, een ernstige meervoudige beperking of hen die moeite hebben met de zintuiglijke prikkelverwerking.
Keywords: Vaardigheden ; verstandelijke beperking