Wetenschapsreflex : set van kaartjes. ([Leuven] : School of Education / KUL, 2020)
Wat? Mensen voeren allerlei soorten beroepen uit. Zo zijn er ook ‘onderzoekers'. Maar wat typeert een onderzoeker? Wat doet die allemaal? Hoe gaat die precies te werk? … Centraal in de inleiding staat de vraag: Wat doet een onderzoeker? Waarom? Een goede start ter verkenning van de 10 NoS-vingers. Wie? LaO 3de graad, SO alle graden