Feedback in de klas : verborgen leerkansen - Vanhoof, Stijn, ....-; Speltincx, Geert, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Iedereen is het eens over de waarde van feedback in de klas. Tegelijk is een vaak gehoorde verzuchting van leerkrachten dat er weinig met hun feedback wordt gedaan. Goedbedoelde en goed geformuleerde feedback waar bovendien veel tijd aan is besteed. Maar hoe doe je het dan wel?