Van stress naar veerkracht : vind je weg in de mentale jungle - Van De Voorde, Séverine, 1980- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2021)
We worden constant uitgedaagd door snelle veranderingen en een overdosis aan prikkels. Ons stresssysteem draait overuren. In dit boek kom je te weten hoe het anders kan. Je leert hoe je stress in je voordeel kan gebruiken. Met behulp van zeven sleutels leer je jouw energieverlies te beperken en jouw veerkracht te versterken. Dit boek staat boordevol tips, tools en tricks om je een weg te banen door de mentale jungle. Het is een absolute must- read voor iedereen die (preventief ) wil leren omgaan met stress en spanning. Het boek is er voor iedereen die zelfontplooing op de eerste plaats wil zetten.