Honderd dialogen : nieuwe theaterteksten voor iedereen vanaf 12 jaar - Rooyackers, Paul, 1951-; Rooyackers, Bor, ....-; Mende, Liesbeth, ....- (Katwijk : Panta Rhei Uitgeverij, 2002)
Dit is een bundel korte theaterteksten, aangevuld met spelaanwijzingen, bestemd voor docenten drama in het voortgezet onderwijs en begeleiders in het jeugdwerk. Het bevat 100 korte dialogen die zonder veel voorbereiding uitgevoerd en gespeeld kunnen worden: er zijn grappige, serieuze, makkelijke, moeilijke, absurde en realitische dialogen. Het is een praktisch en direct bruikbaar boek waarmee elke docent direct aan de slag kan.