Levenslang succesvol met vastgoed : van je eerste huurwoning tot je tweede verblijf aan zee - Dewaele, Filip, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2021)
Met het boek ‘Levenslang succesvol met vastgoed'wil auteur Filip Dewaele, CEO van Dewaele Vastgoedgroep, iedereen succesvol doorheen elke vastgoedtransactie op hun levenspad loodsen. Van de eerste huurwoning bij het verlaten van ‘hotel mama' tot de intrek in de assistentieflat. Omdat elk van ons geboren is met een baksteen in de maag. Omdat elk van ons te maken krijgt met de complexiteit van de administratie, fiscaliteit en het rechtssysteem. Omdat elk van ons een uitstekende begeleiding verdient bij eender welke vastgoedtransactie. Eén van de eerste boeken die de volledige vastgoedportefeuille beschrijft doorheen een mensenleven. Boordevol tips en tricks om succesvol te investeren en doorspekt met leuke annekdotes. Huurrecht - Eigendomsrecht - Vastgoed - Huren - Kopen ; Huren - Kopen