Een indiaan als jij en ik - Sassen, Erna, ....-; Martijn Van der Linden, ....- (Amsterdam : Leopold, 2018)
Boaz voelt zich een indiaan. Op school heeft hij het niet naar zijn zin. Dat verandert als Aïsha bij hem in de klas komt. Ze verstaan elkaar niet, maar lijken elkaar goed te begrijpen. Dan komt de vader van Boaz met een nare verrassing. Vanaf ca. 9 jaar