Wat als pesten je (k)raakt? : survivalgids : doe-boek met tips & tricks - Habils, Kristl, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2020)
Ken je iemand die gepest wordt? Zou je zelf iemand durven pesten? Of word je zelf gepest? Wat kun je zelf doen in die situaties? Wat kunnen anderen doen? Er zullen een heleboel vragen en emoties bovenkomen als je met pestsituaties te maken krijgt. Dit boek bekijkt de pestproblematiek vanuit verschillende perspectieven en benadrukt het belang van de omgeving in het oplossen en bespreekbaar maken van pestgedrag. Het werd op maat van kinderen geschreven en wetenschappelijk onderbouwd aan de hand van het KiVa-programma.