TOPgemerkt : een grootse klantbeleving creëren in zeven stappen : grote impact voor kleine merken - Voordeckers, Katlijn, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Voor kleinere merken klinken grote theorieën over klantgerichtheid vaak hol en onbereikbaar. Toch is een sterke merkbeleving ook voor bedrijven zonder interne marketingafdeling belangrijk. Meer zelfs: elk merk kan met kleine, doordachte stappen een haalbare TOPbeleving realiseren in een wereld die steeds meer phygital wordt. TOPgeMERKt geeft je een verrassende, snackbare structuur waarmee je jezelf en je team concrete tools geeft om tijdens elke fase van de klantreis een diepgaande connectie met je klant op te bouwen. Vanuit zeven challenges leer je op een toegankelijke manier om een geweldige klantbeleving te creëren, via praktische inzichten en herkenbare voorbeelden op maat van kleine merken die groots willen ondernemen.