Lift go! 2 : paper pack : leerwerkboek :economie & organisatie A-stroom Go! (Wommelgem : Van In, 2020)
Het curriculum van economische vakken kent volgend schooljaar een grote omwenteling. En dat is goed nieuws, want dankzij de hervorming bouwen leerlingen een bredere maatschappelijke kennis en interesse op. Bovendien zal er ook meer structuur en eenheid tussen de economische vakken van verschillende finaliteiten ontwikkeld worden. Een grondige hervorming vraagt om grondige aanpassingen. Daarom ontwikkelden we voor alle economische vakken in alle finaliteiten één allesomvattende, gloednieuwe methode: Lift. Voor elke finaliteit voorzien we een apart leerwerkboek, aangepast naar de noden van de specifieke doelgroep. Lift is een complete methode die geschikt is voor alle economische vakken in de A-stroom, B-stroom, doorstroomfinaliteit, dubbele finaliteit en arbeidsmarktfinaliteit. Lift x3 Waarom werken met Lift? Eenzelfde, sterk concept voor alle economische vakken Een duidelijk opgebouwde structuur van de hoofdstukken en gebundelde thema's Voldoende flexibiliteit om als leerkracht eigen accenten te leggen Ruime mogelijkheden tot differentiatie Sterke digitale ondersteuning Veel aandacht voor actualiteit en cases uit de leefwereld van de leerling
Doelgroep: Secundair onderwijs
Keywords: Economie -- Secundair onderwijs