Blended learning en onderwijsontwerp : van theorie naar praktijk - Last, Barend, ....-; Jongen, Stefan, ....- (Amsterdam : Boom, 2021)
Praktisch handboek voor het ontwerpen van blended learning: een combinatie van online en fysiek onderwijs.
Keywords: Blended learning; Onderwijs