Biologie : werk - en kleurboek voor zelfstudie - Kratz, René Fester, ....- (Kerkdriel : Librero, 2019)
Leer met plezier meer over biologie met Biologie werk- en kleurboek voor zelfstudie. In plaats van het lezen van dictaten of studieboeken helpt deze gids je op een interactieve manier biologie te leren en informatie effectiever op te slaan.
Nieuwe editie, herzien en bijgewerkt